För Annonsörer

Vill du annonsera här på Bilbingon.se?

Här kan ditt företag eller förening annonsera och nå en stor målgrupp. Vi har annonspaket i olika prisklasser per vecka. Vill du visa ditt företag på Bilbingokalendern.se eller vill du som arrangör lysa upp din spelplats lite extra?

Vi erbjuder Bannerannonser på alla våra sidor. Veckovis annonsering gäller.  För prisinformation begär offert, kontakta oss. För arrangörer som vill göra extra reklam för en stor prissumma eller dylikt har vi rabatterade annonspriser. 
 
Här nedan förklarar vi vilka möjligheter det finns att annonsera på Bilbingokalendern.se. 
Frågor eller boka annons? kontakta oss.


Här nedan kan ni se annonstyper och storlekar.

A-Annonser

A-FULL

Denna annonstyp är en fullbreddsannons på en rad. Annonsen har 3 platser. Dvs 3 annonser i taget visas som slumpas fram. Vill ni inte dela med andra kostar det extra. Storlek: 1112 x 120 px. Exempel nedan.

A-SPECIAL

Denna annonstyp visas över hela raden. Annonsen delas inte med andra. Detta är en text annons. Exempel nedan.

Annons:  

Moonserver Webbhotell

Se våra erbjudanden

A-DELADTEXT

Denna annonstyp är två annonser på en rad. Annonsen har 3 platser på varje delad sida. Dvs 3 annonser i taget visas som slumpas fram. Vill ni inte dela med andra kostar det extra. Som ni ser nedan kan texten anpassas till 3 rader om så önskas.  Exempel nedan.
Din annons här?
Kontakta oss
Moonserver Webbhotell
Just nu 15 % Rabatt
Annons.

A-DELADBILD

Denna annonstyp är två annonser på en rad. Annonsen har 3 platser på varje delad sida. Dvs 3 annonser i taget visas som slumpas fram. Vill ni inte dela med andra kostar det extra.  Bildformaten vi godkänner är .jpg, .png, .gif. Alternativt om ni har en kodsnutt att ladda kan vi ordna detta. 
Storleken är 540 x 112 px. Exempel nedan.
Moonserver Webbhotell
Just nu 15 % Rabatt
Annons

B-Annonser

B-TEXT (Se högerspalten för annonsexempel)
Denna annonstyp är på sidan av en text.  Denna annons delas inte med andra annonser utan syns hela tiden. 1 Rubrik + max 3 rader text samt länkknapp.  

B-VIDEO (Se högerspalten för annonsexempel)
Denna annons delas inte med andra annonser utan syns hela tiden. Här används youtube eller vimeo embeded code.

B-BILDSTOR (Se högerspalten för annonsexempel)
Denna annonstyp är på sidan av en text. Annonsen har 3 platser. Dvs 3 annonser i taget visas som slumpas fram. Vill ni inte dela med andra kostar det extra.  Bildformaten vi godkänner är .jpg, .png, .gif. Alternativt om ni har en kodsnutt att ladda kan vi ordna detta. Storleken är 322 x 256 px.

B-BILDLITEN (Se högerspalten för annonsexempel)
Denna annonstyp är på sidan av en text. Annonsen har 3 platser. Dvs 3 annonser i taget visas som slumpas fram. Vill ni inte dela med andra kostar det extra.  Bildformaten vi godkänner är .jpg, .png, .gif. Alternativt om ni har en kodsnutt att ladda kan vi ordna detta. Storleken är 322 x 75 px.
B-TEXT

Egen hemsida

Skapa en egen hemsida enkelt med MoonSite eller låt oss hjälpa dig.
B-VIDEO
OBS! Detta är en exempel video.
B-BILDSTOR
B-BILDLITEN

Annonsera redan idag - Kontakta oss!

Sök