För Spelare

Tips till dig som ska spela Bilbingo

Det kan vara bra att planera lite innan man sätter sig i bilen och åker iväg på bilbingo. 
Det mesta man behöver för att spela brukar i och för sig finnas att köpa på spelplatsen men har man vissa saker själv blir det ju billigare. Någon form av underlägg, typ masonit, hårdpapp eller plast för att placera spelplanerna på. Bingomarkerare eller "Duttpenna" som man säger, överstrykningpennor typ neonpennor går också bra, ej märkpennor. Tejp, klämmor eller nypor av något slag för att sätta fast spelplanerna på underläggen. 

Hopfällbara stolar för att sitta utanför bilen vid fint väder. Filtar för att täcka över rutor vid stark sol om man ändå vill sitta i bilen, filtar kan också vara bra att ha om det blir lite kyligt frampå höstkanten. Paraply eller parasoll kan vara användbart både vid regn och sol. Skräppåse , och fimpburk för rökare. Gör gärna i ordning en "matsäck" med mackor, läsk, kaffe etc och ta med i en kylväska. 

OCH DU! Signalhornet!!!
Kontrollera det före spelet, fungerar inte det och man måste be dem i bilen närmast signalera kanske nästa nummer hinner ropas ut och vinsten går förlorad. Löst signalhorn med blåsbälg eller på gasflaska är då ett bättre alternativ. 

Batteritorsk!!!
Inget roligt när man ska starta bilen och åka hem efter ca 3 timmars spel. I vissa bilar går det att tuta utan att tändningen är på. Ni som inte kan det bör bara vrida på tändningen korta stunder, t.ex. vid ett nummer kvar till bingo, öppna eller stänga något fönster, etc etc. 
Reklam
Nyfiken på mer Online Bingo?
Sök