För Spelare

Spelplats i Rampljuset
Arrangör - Vill du synas med din spelplats här? Kontakta oss.

Om Bilbingo

På bilden: Ottarsborgs Bilbingo i vendeln.
Bilbingo eller "Drive in Bingo", som det också kallas, är faktiskt inte bara vad det låter som och man ska inte ha förutfattade meningar. Det handlar också om umgänge, fika och framför allt några timmars spänning. Ju högre vinsterna är desto mer ökar spänningsfaktorn. På de flesta spelplatserna varierar vinsterna (kontanter idag) från ett par 100 upp till 1000 - 1500 kronor/rad, ofta finns potter mm på  bl.a. 10 - 15 - 25 - 30 000 och i extremfall som grädde på moset 50 - 75 - 100 - 150 000 kronor på en rad! 

En normal insats för c:a tre timmars spel ligger på ungefär 150 - 250 kronor per person. Bilbingo har, från att ha varit ett  evenemang med töntstämpel där många sett ner på spelet och de spelande, vuxit och omsätter idag en ansenlig summa pengar som kommer föreningslivet på orten väl till nytta. Alla funktionärer, de flesta medlemmar och idrottsutövare i arrangerande idrottsklubb/ar som hjälper till vid en speldag brukar ställa upp och jobba helt gratis. Idag spelar alla sorters människor, gammal som ung. 

Många har upptäckt att man vid fint väder kan sitta ute i det fria på en solstol bredvid sin bil och fördriva några timmar, andas frisk luft och umgås samtidigt som man råkar "dutta in" full bricka i något av spelen, kanske 10 - 15 eller varför inte 150 000 kronor rikare!
Reklam
Du kan också spela bingo på nätet hos flera olika casinon
Nyfiken på mer Online Bingo?
Egen hemsida

Skapa en egen hemsida enkelt med Moonserver Site eller låt oss hjälpa dig. Halva priset för idrottsföreningar.

Sök