För Spelare

Spelplats i Rampljuset
Arrangör - Vill du synas med din spelplats här? Kontakta oss.

Regler på Spelplatsen

Det finns vissa regler men det mesta handlar om "vett och etikett" så det är ganska lungt och avspänt att spela.

  • När man anländer till spelplatsen, vilket man bör göra senast en halvtimme innan utsatt tid, så brukar det finnas funktionärer som anvisar var man ska parkera. Om inte så finns det en grundregel, att man ställer sig bakom sista bil i någon av raderna som bildats av de som redan kommit. 
  • Störande ljud, som skällande hundar, ringande mobiltelefoner, skrikande barn, varmkörning av bil vid kyliga kvällar, o.s.v. bör undvikas under spelets gång. Man slänger inte skräp och lämnar inte fimpar utanför bilen. 
  • Det gäller att lyssna noga på varje utrop och vid bingo så ger man, (innan nästa utrop), 2 tydliga signaler och viftar med brickan utanför bilen tills funktionärerna uppmärksammat detta. 
Normalt tar det c:a 3 timmar att spela igenom alla spelen, det beror lite på utroparen, vädret och olika aktiviteter som hör till spelet som t.ex. lotterier, snurr på vinsthjul, mm.  Efter att man spelat ungefär halva Trippelblocket och ev. något extraspel brukar det bli en fikapaus på c:a 15 till 20 minuter.
Reklam
Du kan också spela bingo på nätet hos flera olika casinon
Nyfiken på mer Online Bingo?
Egen hemsida

Skapa en egen hemsida enkelt med Moonserver Site eller låt oss hjälpa dig. Halva priset för idrottsföreningar.

Sök